Categorieën

Van harte welkom op de website van ComServices.

Avaya 1616 I ip toestel ref

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Excl. BTW: € 75,00 Incl. BTW: € 90,75
De Avaya one-X Deskphone Value Edition is een familie van kostenbesparende IP-toestellen die aan de klant met standaard communicatiebehoeften de bekende functies levert tegen een aantrekkelijke prijs. Avaya one-X Deskphone Value Edition-toestellen combineren de traditionele telefoonfuncties, zoals LED-lampjes en vaste functietoetsen (voor bijvoorbeeld conferentie, doorverbinden en wachtstand), met de nieuwste gebruikersfuncties, zoals softtoetsen, navigatietoetsen en bij sommige modellen een contextgevoelige gebruikersinterface.
Het Avaya 1616 IP-toestel is ontworpen als de het navigatietoestel voor receptionisten en vergelijkbare functies. Dit model biedt telefoonfuncties, de mogelijkheid om met de SBM32-toetsenmodule toetsen toe te voegen om de capaciteit en functionaliteit uit te breiden en de mogelijkheid een pc aan te sluiten via de geïntegreerde ethernet-switch.

Meer afbeeldingen

  • Avaya 1616 I ip toestel  ref

Details

De Avaya one-X Deskphone Value Edition is een familie van kostenbesparende IP-toestellen die aan de klant met standaard communicatiebehoeften de bekende functies levert tegen een aantrekkelijke prijs. Avaya one-X Deskphone Value Edition-toestellen combineren de traditionele telefoonfuncties, zoals LED-lampjes en vaste functietoetsen (voor bijvoorbeeld conferentie, doorverbinden en wachtstand), met de nieuwste gebruikersfuncties, zoals softtoetsen, navigatietoetsen en bij sommige modellen een contextgevoelige gebruikersinterface. Het Avaya 1616 IP-toestel is ontworpen als de het navigatietoestel voor receptionisten en vergelijkbare functies. Dit model biedt telefoonfuncties, de mogelijkheid om met de SBM32-toetsenmodule toetsen toe te voegen om de capaciteit en functionaliteit uit te breiden en de mogelijkheid een pc aan te sluiten via de geïntegreerde ethernet-switch. De kenmerken van het Avaya 1616 IP-toestel zijn: Beeldscherm van 4 x 24 tekens met achtergrondverlichting 16 beheerbare functietoetsen Drie softtoetsen 14 vaste functietoetsen voor wachtstand, geluid uitschakelen, conferentie, verbinding verbreken, doorverbinden, luidspreker, volume hoger, volume lager, menu, contactpersonen, oproeplogboek, telefoonscherm, headset en berichten. Toepassing voor contactpersonen met maximaal 100 vermeldingen Oproeplogboektoepassing met maximaal 100 vermeldingen. Hoofdweergave toont een gecombineerde lijst, maar de pijlen naar links en rechts kunnen worden gebruikt om gemiste, beantwoorde en uitgaande vermeldingen weer te geven. Navigatiecluster Geïntegreerde Ethernet-switch Full-duplex tweerichting luidspreker met Omni directionele microfoon Papieren labels Twee LED-lampjes (rood/groen) per functietoets Indicator voor berichten in de wacht Tuimelstandaard met verstelbare hoek en apart verstelbaar beeldscherm Monteerbaar aan de wand IP H.323-ondersteuning Codecs zijn G.711, G.729A/B, Servicekwaliteit (QoS) met 802.1p/Q en/of DiffServ 802.3af PoE-ondersteund (Klasse 2), evenals een optionele 5 V DC-adapter Gebruikersinterface wordt ondersteund in Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Spaans en Russisch. Productbeschrijving Avaya IP Phone 1616-I – Zwart Producttype VoIP-telefoon Manufacturer Part Nummer 700458540 Display Beeldscherm van 4 × 24 tekens met achtergrondverlichting Luidspreker Full-duplex tweerichting luidspreker met Omni directionele microfoon Headset aansluiting Ja Features 16 vrij programmeerbare functietoetsen

Extra informatie

Refurbished Ja