Categorieën

Van harte welkom op de website van ComServices.

Avaya 2410

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Excl. BTW: € 85,00 Incl. BTW: € 102,85

De digitale telefoon 2410 is een digitaal toestel voor meerdere lijnen dat in combinatie met een Avaya-gespreksafhandelingssysteem kan worden gebruikt. De 2410-telefoon biedt diverse handige voorzieningen.

Meer afbeeldingen

  • Avaya 2410

Details

De digitale telefoon 2410 is een digitaal toestel voor meerdere lijnen dat in combinatie met een Avaya-gespreksafhandelingssysteem kan worden gebruikt. De 2410-telefoon biedt diverse handige voorzieningen en mogelijkheden, zoals:


● Een ruim bemeten scherm, waarop het volgende kan worden weergegeven:
- labels van lijn-/functietoetsen
- het oproeplog
- snelkeuzelijsten
- gegevens over de beller

● Een flexibele aanduiding van lijn-/functietoetsen, zodat geen papieren toetslabels nodig zijn


● Een aanpasbare interface, via welke u het volgende kunt doen:
- persoonlijke snelkeuzelijsten maken
- opgeven welke oproeptypen in het oproeplog moeten worden opgenomen
- het belpatroon voor de telefoon selecteren
- de labels van lijn-/functietoetsen aanpassen
- de schermtaal voor het 2410-toestel selecteren

● Een programmeerbare snelkeuzelijst waarin u maximaal 48 vermeldingen kunt opslaan


● Een programmeerbaar oproeplog waarin maximaal 48 vermeldingen kunnen worden opgeslagen. Voor inkomende gesprekken omvat elke vermelding de naam en het nummer van de beller, indien beschikbaar. U kunt ook opgeven welk type gesprekken in het oproeplog moet worden opgenomen. In het oproeplog kunnen uitgaande gesprekken alsook beantwoorde en niet-beantwoorde inkomende gesprekken worden opgeslagen.


● Aanpasbare labels van lijn-/functietoetsen, zodat u de labels kunt aanpassen voor de lijn-/functietoetsen die op het gespreksafhandelingssysteem zijn geprogrammeerd. Voor elk label kunnen maximaal 13 tekens worden weergegeven.


● Compatibiliteit met diverse headsets: Het toestel werkt met één headset die rechtstreeks op de 2410-telefoon is aangesloten door middel van een versterkeradaptersnoer (HIC-1).

● Ondersteuning van de meeluisterfunctie (Group Listen): Wanneer deze functie is geconfigureerd, kunt u de handset (of headset) en luidspreker van de 2410-telefoon gelijktijdig gebruiken.

Extra informatie

Refurbished Ja