Categorieën

Van harte welkom op de website van ComServices.

Avaya 2420

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Excl. BTW: € 115,00 Incl. BTW: € 139,15

De digitale telefoon 2420 is een digitaal toestel voor meerdere lijnen dat in combinatie met een Avaya-gespreksafhandelingssysteem kan worden gebruikt. De 2420-telefoon biedt diverse handige voorzieningen.

Meer afbeeldingen

  • Avaya 2420

Details

De digitale telefoon 2420 is een digitaal toestel voor meerdere lijnen dat in combinatie met een Avaya-gespreksafhandelingssysteem kan worden gebruikt. De 2410-telefoon biedt diverse handige voorzieningen en mogelijkheden, zoals:


● Een ruim bemeten scherm, waarop het volgende kan worden weergegeven:
- labels van lijn-/functietoetsen
- het oproeplog
- snelkeuzelijsten
- gegevens over de beller

● Een flexibele aanduiding van lijn-/functietoetsen, waarbij u kunt kiezen tussen een indeling met 9 of 12 toetslabels zodat geen papieren toetslabels nodig zijn


● Een aanpasbare interface, via welke u het volgende kunt doen:
- persoonlijke snelkeuzelijsten maken
- opgeven welke oproeptypen in het oproeplog moeten worden opgenomen
- het belpatroon voor de telefoon selecteren
- de labels van lijn-/functietoetsen aanpassen
- de schermtaal voor het 2420-toestel selecteren

● Een programmeerbare snelkeuzelijst waarin u maximaal 104 vermeldingen kunt opslaan


● Een programmeerbaar oproeplog waarin maximaal 100 vermeldingen kunnen worden opgeslagen. Voor inkomende gesprekken omvat elke vermelding de naam en het nummer van de beller, indien beschikbaar. U kunt ook opgeven welk type gesprekken in het oproeplog moet worden opgenomen. In het oproeplog kunnen uitgaande gesprekken alsook beantwoorde en niet-beantwoorde inkomende gesprekken worden opgeslagen.


● Aanpasbare labels van lijn-/functietoetsen, zodat u de labels kunt aanpassen voor de lijn-/functietoetsen die op het gespreksafhandelingssysteem zijn geprogrammeerd. Voor elk label kunnen maximaal 13 tekens worden weergegeven.


●Wanneer u de 2420-telefoon installeert, wordt de telefoon onmiddellijk door het gespreksafhandelingssysteem herkend. Als de systeembeheerder de 2420-telefoon goed configureert, kunt u de 2420 probleemloos naar een andere ruimte op uw locatie verplaatsen. Uhoeft niet te wachten tot de telefoon opnieuw is geprogrammeerd of de technische ondersteuning is ingeschakeld.

Extra informatie

Refurbished Ja