Categorieën

Van harte welkom op de website van ComServices.

D285 IP / Forum 3020 IP

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Excl. BTW: € 125,00 Incl. BTW: € 151,25

De Vox DaVo D285 IP is een systeemtoestel voor intensief gebruik. Het toestel is voorzien van alle noodzakelijke opties, zodat uw medewerkers efficiënt en effectief kunnen werken.

D285

Meer afbeeldingen

  • D285

Details

De behoefte van gebruikers is vaak zeer gevarieerd. Een telefoniste of secretaresse moet al het binnenkomend telefoonverkeer kanaliseren, terwijl andere medewerkers alleen willen bellen en goed bereikbaar willen zijn. De Vox DaVo D285 IP is een systeemtoestel voor intensief gebruik, waardoor uw medewerkers efficiënt en effectief werken. Zo is het mogelijk een headset aan te sluiten, zodat de gebruiker zijn handen vrij heeft tijdens telefonisch contact. Informatie verstrekken en gegevens invoeren gaat daardoor een stuk sneller. De Vox DaVo is bovendien uit te breiden met een toetsenmodule van liefst 48 toetsen.

De Vox DaVo D285 IP is ideaal te combineren met een Vox DaVo-centrale. Daarmee haalt u maximaal rendement uit de vele faciliteiten en communicatiemogelijkheden van uw telefooncentrale. Het toestel kan worden gebruikt in combinatie met de Vox DaVo I en II en de Vox DaVo I IP. Hiervoor is wel een IP-licentie nodig.

Extra informatie

Refurbished Ja