Categorieën

Van harte welkom op de website van ComServices.

Gigaset C47H losse handset incl. voeding ref

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Excl. BTW: € 39,95 Incl. BTW: € 48,34
De Siemens Gigaset C47H is een handset die speciaal is ontworpen voor iedereen die graag lange, comfortabele telefoongesprekken wil voeren. De slanke, ergonomische handset ligt lekker in de hand en maakt zelfs de langste gesprekken tot een plezierige ervaring. Dankzij de verbluffende batterijcapaciteit en een gesprekstijd van maar liefst 12 uur kun je onbeperkt met vrienden en familie bellen.

De Gigaset C47H zit ook vol met handige functies die allemaal via het verlichte kleurendisplay toegankelijk zijn. Gebruik de handsfree-functie met fantastische geluidkwaliteit terwijl je andere dingen in huis doet of stuur een SMS3-bericht als je eventjes geen tijd heeft om te praten.

Het toestel is voorzien van een telefoonboek voor 150 namen en nummers en beschikt over een verzameling ringtones waarmee je je belervaring geheel aan je eigen wensen kunt aanpassen. Gebruik de functie Ruimtebewaking als betrouwbaar babyfoon en programmeer de wekker van de telefoon om 's ochtends uitgerust op te staan. Ook deze handset is natuurlijk voorzien van de energiebesparende ECO DECT-technologie.

Losse Gigaset-handsets dienen als uitbreiding van Gigaset-telefoons. Zodoende kun je via één basisstation meerdere handsets aansluiten en op verschillende kamers bereikbaar zijn, of gesprekken voeren. Door zijn design en functies is de C47H bij voorkeur geschikt als uitbreiding op een C-, S- en SL-klasse.

Als je een moderne handset met handige functies zoekt die precies aansluit bij je drukke levensstijl, dan is de Gigaset C47H de juiste keuze voor je.

Meer afbeeldingen

  • Gigaset C47H losse handset incl. voeding ref

Details

De Siemens Gigaset C47H is een handset die speciaal is ontworpen voor iedereen die graag lange, comfortabele telefoongesprekken wil voeren. De slanke, ergonomische handset ligt lekker in de hand en maakt zelfs de langste gesprekken tot een plezierige ervaring. Dankzij de verbluffende batterijcapaciteit en een gesprekstijd van maar liefst 12 uur kun je onbeperkt met vrienden en familie bellen. De Gigaset C47H zit ook vol met handige functies die allemaal via het verlichte kleurendisplay toegankelijk zijn. Gebruik de handsfree-functie met fantastische geluidkwaliteit terwijl je andere dingen in huis doet of stuur een SMS3-bericht als je eventjes geen tijd heeft om te praten. Het toestel is voorzien van een telefoonboek voor 150 namen en nummers en beschikt over een verzameling ringtones waarmee je je belervaring geheel aan je eigen wensen kunt aanpassen. Gebruik de functie Ruimtebewaking als betrouwbaar babyfoon en programmeer de wekker van de telefoon om 's ochtends uitgerust op te staan. Ook deze handset is natuurlijk voorzien van de energiebesparende ECO DECT-technologie. Losse Gigaset-handsets dienen als uitbreiding van Gigaset-telefoons. Zodoende kun je via één basisstation meerdere handsets aansluiten en op verschillende kamers bereikbaar zijn, of gesprekken voeren. Door zijn design en functies is de C47H bij voorkeur geschikt als uitbreiding op een C-, S- en SL-klasse. Als je een moderne handset met handige functies zoekt die precies aansluit bij je drukke levensstijl, dan is de Gigaset C47H de juiste keuze voor je. Producteigenschappen van Siemens Gigaset C47H Handset . Verlicht kleurendispkay en keypad . Handsfree bellen met perfecte geluidskwaliteit . Telefoonboek met maximaal 150 vermeldingen . ECO DECT - variabel zendvermogen en tot 60% Energiebesparing . Verlicht grafisch kleurendisplay . NummerWeergave en NaamWeergave . Menustructuur met icons . Telefoonboekoverdracht tussen geschikte handsets . Polyphonic ringtones (16 tonen) . Verlichte toetsen en Wekker . Telefoonboek met 150 vermeldingen . Handsfree functie in full duplex . Leverbaar in de kleur "Piano black.

Extra informatie

Refurbished Ja