Categorieën

Van harte welkom op de website van ComServices.

GN9330e Headset wireless

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Excl. BTW: € 175,00 Incl. BTW: € 211,75

Netcom / Jabra  GN 9330 Stijlvol design. Draadloze vrijheid. Komt het u bekend voor: de handen vol tijdens het bellen en hoorndol van dat in elkaar gedraaide krulsnoer? De nieuwe GN 9330 draadloze headset is ontworpen om uw werkplek efficiënter en comfortabeler te maken.

GN9330

Meer afbeeldingen

  • GN9330

Details

Netcom  (Jabra) GN9330Stijlvol design. Draadloze vrijheid.
Komt het u bekend voor: de handen vol tijdens het bellen en hoorndol van dat in elkaar gedraaide krulsnoer? Kies dan voor draadloos belgemak met de Jabra GN9330.

De nieuwe GN 9330 draadloze headset is ontworpen om uw werkplek efficiënter en comfortabeler te maken. Met deze draadloze headset houdt u niet alleen uw handen vrij tijdens een gesprek, u kunt zich ook tot 100 meter vrij in het kantoor bewegen.

Glashelder geluid
De Jabra GN9330 biedt u helder geluid, gefilterd van hinderlijke geluidspieken (PeakStop technologie). De Noise-cancelling microfoon filtert achtergrondgeluiden zodat u van glashelder geluid geniet, zelfs als u in een rumoerige omgeving werkt. Met een spreektijd tot maar liefst 9 uur staat de Jabra GN9330 elk moment van de dag klaar voor gebruik.

Voortaan is heel het kantoor uw domein. Met een bereik tot 100 meter kunt u overal in het kantoor gesprekken voeren. Door het grote bereik, het ongekende comfort en de uitstekende geluidskwaliteit van de GN 9330, behoren de beperkingen van uw traditionele telefoon voorgoed tot het verleden.

Extra informatie

Refurbished Ja