Categorieën

Van harte welkom op de website van ComServices.

Matra/Aastra

Matra/Aastra

In deze categorie vind u onze toestellen van het merk Matra Aastra.

 

LET OP: Deze artikelen zijn refurbished of demo modellen, tenzij bij het artikel anders vermeld. Onze prijzen zijn ex. BTW.

4 artikel(en)

per pagina

Lijst  Tabel 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Matra M740

  Matra M740

  Excl. BTW: € 65,00 Incl. BTW: € 78,65

  Niet in voorraad

  Dit is een veelzijdige telefoon voor zeer intensief gebruik. Hij is uitgerust met alles wat de M730 heeft en bovendien tien programmeerbare toetsen, een microfoon voor handsfree telefoneren en een hoofdtelefoonaansluiting met automatische detectie en aparte volumeregeling. 

  Meer info
 2. Matra M760

  Matra M760

  Excl. BTW: € 75,00 Incl. BTW: € 90,75

  Niet in voorraad

  De M760 is een telefoon voor de professionele beller. Voorzien van alle denkbare gemakken, zoals een groot display, een alfanumeriek toetsenbord om snel namen of nummers op te zoeken, vijf interactieve toetsen bij het display en een telefoonlijst voor honderd nummers.

  Meer info
 3. Aastra Matra Nexspan i740 IP toestel ref.

  Aastra Matra Nexspan i740 IP toestel ref.

  Excl. BTW: € 25,00 Incl. BTW: € 30,25

  Niet in voorraad

  Dit is een veelzijdige telefoon voor zeer intensief gebruik. Hij is uitgerust met alles wat de M730 heeft en bovendien tien programmeerbare toetsen, een microfoon voor handsfree telefoneren en een hoofdtelefoonaansluiting met automatische detectie en aparte volumeregeling. De i740 is de IP uitvoering. Meer info
 4. Aastra Matra NeXspan i760 IP toestel

  Aastra Matra NeXspan i760 IP toestel

  Excl. BTW: € 35,00 Incl. BTW: € 42,35

  Niet in voorraad

  De i760 is een telefoon voor de professionele beller. Voorzien van alle denkbare gemakken, zoals een groot display, een alfanumeriek toetsenbord om snel namen of nummers op te zoeken, vijf interactieve toetsen bij het display en een telefoonlijst voor honderd nummers. De telefoon beschikt over twintig programmeerbare toetsen en is met modules van nog eens twintig toetsen en eventueel een laadstation voor DECT telefoons, uitbreidbaar tot zestig toetsen. De i760 is een IP telefoon Meer info

4 artikel(en)

per pagina

Lijst  Tabel 

Van hoog naar laag sorteren