Categorieën

Van harte welkom op de website van ComServices.

Mitel/Aastra 5324 IP Phone refurbished

Beschikbaarheid: 5 stuks op voorraad

Excl. BTW: € 55,00 Incl. BTW: € 66,55
Dit Mitel toestel is uitgerust met een dubbele rij programmeerbare toetsen voorzien van een LED indicatie. Evenals het 5212 IP-toestel heeft ook dit toestel een headsetaansluiting. Daarnaast beschikt dit toestel ook over de mogelijkheid om een conferentie-unit aan te sluiten. Dit toestel is uitermate geschikt voor mensen die veel telefoneren, zoals secretaresses, managers of als opvang van gesprekken van de bedienpost.

Eigenschappen:

* Full duplex handsfree bellen, on-hook kiezen.
* 2 lijns, 20 karakter display.
* Interactieve softkeys voor nog eenvoudigere bediening van het menu.
* Toegang tot systeemtelefoonboek.
* 24 programmeerbare functietoetsen met LED indicator voor telefoonnummers en functies.
* 8 vaste functietoetsen (superkey voor toegang menu, in de wacht, nummerherhaling, doorverbinden/conferentie, annuleren, berichten, luidspreker, microfoon).
* 2 poorts 10/100 Mbps ethernet switch.
* Aansluiting voor headset.
* Verkort kiezen.
* Voice mail toegang, Message Waiting Lamp (MWL).
* Ook geschikt als ACD-toestel.

Meer afbeeldingen

  • Mitel/Aastra 5324 IP Phone refurbished

Details

Dit Mitel toestel is uitgerust met een dubbele rij programmeerbare toetsen voorzien van een LED indicatie. Evenals het 5212 IP-toestel heeft ook dit toestel een headsetaansluiting. Daarnaast beschikt dit toestel ook over de mogelijkheid om een conferentie-unit aan te sluiten. Dit toestel is uitermate geschikt voor mensen die veel telefoneren, zoals secretaresses, managers of als opvang van gesprekken van de bedienpost. Eigenschappen: * Full duplex handsfree bellen, on-hook kiezen. * 2 lijns, 20 karakter display. * Interactieve softkeys voor nog eenvoudigere bediening van het menu. * Toegang tot systeemtelefoonboek. * 24 programmeerbare functietoetsen met LED indicator voor telefoonnummers en functies. * 8 vaste functietoetsen (superkey voor toegang menu, in de wacht, nummerherhaling, doorverbinden/conferentie, annuleren, berichten, luidspreker, microfoon). * 2 poorts 10/100 Mbps ethernet switch. * Aansluiting voor headset. * Verkort kiezen. * Voice mail toegang, Message Waiting Lamp (MWL). * Ook geschikt als ACD-toestel.

Extra informatie

Refurbished Ja