Categorieën

Van harte welkom op de website van ComServices.

Panasonic KX-T7665SP zwart

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Excl. BTW: € 35,00 Incl. BTW: € 42,35

KX-T7665SP, toestel geschikt voor Panasonic KX-TDA bedrijfstelefooncentrales, prima telefoon, mogelijkheid tot conferentie, handsfree, en 2 kleurig led indicatie.

Meer afbeeldingen

  • Panasonic KX-T7665SP zwart

Details

KX-T7665SP, toestel geschikt voor Panasonic KX-TDA bedrijfstelefooncentrales.

Conferentie
Tot 3 partijen kunnen gelijktijdig met elkaar praten. In iedergeval 1 van deze 3 dient wel een extern gesprek te zijn. (Hiervoor dient een CO toets te worden gewijzigd in eenConferentie toets)


Handenvrij / Meeluisteren
De handenvrij functie staat u toe om te spreken en te luisteren met de hoorn op de haak. Indien u via de hoorn aan het praten bent, kunnen anderen het gesprek beluisteren door de handenvrij toets in te drukken. Hierdoor wordt dan de meeluister functie geactiveerd.

Boodschap wacht indicatie
Middels een LED wordt op het toestel aangegeven, dat er een boodschap is achtergelaten (indien er een Voice Response Systeem is aangesloten) (Hiervoor dient een CO toets te worden gewijzigd in een Boodschap Wacht toets)


Twee kleurig LED
Dankzij de twee kleurige LED indicatie wordt er direct visueel zichtbaar gemaakt welke netlijnen/toestellen er in gesprek zijn (ROOD), danwel de netlijn/toestel waar zelf mee gesproken wordt (GROEN).


Digitale XDP
Het toestel is voorbereid voor digitale XDP. Dit betekent dat er op de XDP poort een extra digitaal systeemtoestel kan worden aangesloten.


Andere handige functies:
- automatisch kiezen
- volumeregeling via schakelaar
- muurbevestigbaa

Extra informatie

Refurbished Ja