Categorieën

Van harte welkom op de website van ComServices.

Panasonic KX-TG8321

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Excl. BTW: € 59,50 Incl. BTW: € 72,00

De Panasonic KX-TG8321 is een betrouwbare draadloze DECT-telefoon die u veel uurtjes belplezier gaat geven. Het grote kleurendisplay van 1,5 inch springt meteen in het oog.

Meer afbeeldingen

  • Panasonic KX-TG8321

Details

De Panasonic KX-TG8321 is een betrouwbare draadloze DECT-telefoon die u veel uurtjes belplezier gaat geven. Het grote kleurendisplay van 1,5 inch springt meteen in het oog. De grote ronde navigatietoets, in het midden van de handset, leidt u met het grootste gemak door het gebruikersmenu. De grafische icoontjes in het beeldscherm geven precies aan waar u bent en wat u doet. U verdwaalt dus niet in de vele mogelijkheden. De verlichte toetsen zijn duidelijk en maken de kans op misdrukken erg klein.

 

Blikvanger voor elk interieur

De Panasonic KX-TG8321 handset staat fier in zijn piano-zwarte basisstation. Uw interieur, zowel thuis als op kantoor, heeft er een stijlvolle blikvanger bij. Ook van binnen heeft deze telefoon veel moois te bieden. Een telefoonboek voor 200 nummer bijvoorbeeld. Genoeg ruimte voor een wel héél uitgebreide vrienden- en kennissenkring. Met deze telefoon is uw privacy goed beschermd: u kunt bepaalde telefoonnummers zo registreren, dat de telefoon niet meer overgaat en het voor de beller lijkt dat u altijd in gesprek bent. Bent u echt in gesprek of niet thuis, dan kunnen uw contacten het antwoordapparaat van de KX-TG8321 altijd nog inspreken. Het is verder mogelijk personen uit het telefoonboek in te delen in groepen en elke groep een eigen kleur te geven. Afhankelijk van wie er belt verandert de displaykleur van uw toestel.

 

Volume gemakkelijk aan te passen

Met de Panasonic KX-TG8321 heeft u een spreektijd van vijftien uur aan één stuk zonder op te laden. Is het geluid van deze gesprekken voor u te hard of juist te zacht? Het volume van deze DECT-telefoon past u in een handomdraai aan. Houdt u liever uw handen vrij voor andere dingen? Activeer dan de handsfree-modus. Als u in de toekomst behoefte heeft aan uitbreiding dan kunt u in totaal zes handsets gebruiken.

Extra informatie

Refurbished Ja