Categorieën

Van harte welkom op de website van ComServices.

Panasonic KX-TG6411

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Excl. BTW: € 39,50 Incl. BTW: € 47,80

Met zijn neutrale zilveren uiterlijk valt de Panasonic KX-TG6411 zowel thuis als op kantoor niet uit de toon. Dit slanke DECT-toestel beschikt namelijk over alle functies die u van een modern telefoontoestel verwacht

Meer afbeeldingen

  • Panasonic KX-TG6411

Details

Compleet toestel voor veel belgemak

Met zijn neutrale zilveren uiterlijk valt de Panasonic KX-TG6411 zowel thuis als op kantoor niet uit de toon. Dit slanke DECT-toestel beschikt namelijk over alle functies die u van een modern telefoontoestel verwacht. Zo beschikt de KX-TG6411 bijvoorbeeld over een groot, monogroom 1,8 inch LCD-scherm. Hierop leest u zonder blikken of blozen af wie er precies belt. Daarnaast heeft hij ook nog eens verlichte toetsen, zodat u er ook in het donker mee overweg kunt. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft hij ook nog eens een mogelijkheid tot handsfree. Hierdoor kunt u gerust even een telefoonnummer noteren zonder dat u hoeft te stuntelen om het toestel tegen uw oor geklemd te houden.

 

Uit te breiden tot zes handsets

De Panasonic KX-TG6411 denkt verder ook aan groot behuisden of personen met een flinke werkplek. Door de GAP-ondersteuning kunt u namelijk tot maar liefst 6 handsets aansluiten. U beschikt hierdoor in elke kamer over een toestel. En ook iedere werknemer is op die manier van een eigen handset te voorzien. Voor uw contacten biedt deze Panasonic u een telefoonboek met ruimte voor 100 namen en nummers. De laatste 10 nummers worden in het geheugen onthouden zodat u nog sneller belt met uw favoriete vrienden of belangrijke collega's. Onder andere een klok, alarm, 10 polyfonische beltonen en de mogelijkheid een gesprek op te nemen met elke toets complementeren dit toestel.

Extra informatie

Refurbished Ja