Categorieën

Van harte welkom op de website van ComServices.

Philips G355 dect incl. burolader en adapter

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Excl. BTW: € 95,00 Incl. BTW: € 114,95

De DECT handset G355 is een draadloze handset voor professioneel kantoorgebruik die de mobiele gebruiker enkel het beste biedt op het vlak van mobiliteit, bereikbaarheid, fl exibiliteit en comfort.Meer afbeeldingen

  • Philips G355 dect incl. burolader en adapter

Details

De DECT handset G355 is een draadloze handset voor professioneel kantoorgebruik die de mobiele gebruiker enkel het beste biedt op het vlak van mobiliteit, bereikbaarheid, fl exibiliteit en comfort.


NEC Philips Unified Solutions (NEC Philips) voegt met zijn nieuwe G355 DECT handsets een nieuwe maatstaf toe aan de functionaliteit en het design van Business Mobility toepassingen. De nieuwe G355 handset is compacter en lichter dan ooit en is voorzien van een indrukwekkend kleurenscherm.


Fleur uw bestaan op met het indrukwekkende kleurenscherm van de DECT G355. De intensiteit van de kleuren vormt met de elegante lijnen van de DECT G355 een oogverblindende combinatie. Het unieke ontwerp en krasbestendige oppervlak geven de G355 niet alleen een fraaie vormgeving, maar maken het toestel ook geschikt voor veeleisende professionele omgevingen.De G355 biedt een ruim scala aan mogelijkheden en naadloze integratie met uw communicatieplatform, bovenop zijn installatie- en onderhoudsgemak. Dankzij de interne luidspreker kunt u handenvrij bellen met een heel goede geluidskwaliteit. G355-gebruikers hebben toegang tot het bedrijfstelefoonboek en kunnen hun privécontacten opslaan in hun eigen privé telefoonlijst. De toegepaste DECT-technologie garandeert kristalheldere spraakkwaliteit terwijl krachtige encryptietechnologieën veilige communicatie garanderen.


  • Elegant design, makkelijk en intuïtief in gebruik
  • Eenvoudig de telefoongids raadplegen
  • De gebruiker geniet fl exibiliteit, comfort en mobiliteit
  • Verhoogde bereikbaarheid
  • Uitgebreide controle over oproepen
  • Minder onderhoud en lagere onderhoudskosten
  • Een eenvoudige en veilige oplossing met tal van functies

Extra informatie

Refurbished Ja