Categorieën

Van harte welkom op de website van ComServices.

Plantronics Supra H61N/A

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Excl. BTW: € 99,00 Incl. BTW: € 119,79

De Supra headset is een van de meest verkochte headsets ter wereld, omdat hij onovertroffen geluidskwaliteit combineert met duurzaamheid en draagcomfort. De volledig verstelbare hoofdbeugel zorgt voor een uitstekende stabiliteit en een voortreffelijk draagcomfort.  In originele verpakking slechts als demo model 1 x gebuikt.

Plantronics Supra H61N/A

Meer afbeeldingen

  • Plantronics Supra H61N/A
  • Plantronics Supra H61N/A

Details

De Supra headset is een van de meest verkochte headsets ter wereld, omdat hij onovertroffen geluidskwaliteit combineert met duurzaamheid en draagcomfort. De volledig verstelbare hoofdbeugel zorgt voor een uitstekende stabiliteit en een voortreffelijk draagcomfort.

 

In die situaties waar u zich echt moet concentreren op een gesprek, is de Supra Binaural headset met geluid in beide oren ideaal. Daarentegen biedt de Supra Monaural headset met geluid in één oor de nodige flexibiliteit om tijdens het bellen met collega's te overleggen. De Supra Monaural en Binaural modellen met noise cancelling hebben alle eigenschappen van de standaard Supra headsets, maar zijn bovendien uitgerust met noise-cancelling microfoons, die tot 75% van alle achtergrondgeluiden kunnen elimineren. Zoals alle Plantronics headsets voor kantoorgebruik zijn de Supra headsets geschikt voor de gepatenteerde Sound Guard Plus en Call Clarity technologie van Plantronics.

 

Met de eenvoudig te bedienen Quick Disconnect functie wordt de beller in de wacht gezet en kan de gebruiker zijn werkplek verlaten zonder zijn headset af te hoeven zetten. De optionele noise-cancelling functie is ideaal voor gebruik in situaties waar een heldere communicatie kan worden verstoord door achtergrondgeluiden

Functies van het product:
- verkrijgbaar in binaural
- Duurzaam en solide
- Volledig verstelbaar
- Lichtgewicht: Monaural 50g, Binaural 69g

 

In originele verpakking slechts als demo model 1 x gebuikt.

Extra informatie

Refurbished Ja