Categorieën

Van harte welkom op de website van ComServices.

Polycom CX600 IP telefoon

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Excl. BTW: € 125,00 Incl. BTW: € 125,00
Polycom CX600 IP telefoon

De Polycom CS600 is een uitstekende VoIP-telefoon voor zakelijke omgevingen. Deze telefoon levert prima geluidskwaliteit, is gemakkelijk te bedienen via het 3,5" grote display en is geoptimaliseerd voor gebruik met Microsoft Lync.

Eigenschappen Polycom CX600

VoIP telefoon met uitstekende geluidskwaliteit
Polycom HD Voice technologie
Groot 3,5" display voor bediening
Ingebouwde gigabit Power over Ethernet poort
Aanwezigheidsindicator
Met headsetaansluiting
Geoptimaliseerd voor Lync

VoIP telefoon met uitstekende geluidskwaliteit
De Polycom CX600 is een VoIP-telefoon voor op kantoor met uitstekende geluidskwaliteit. Die geluidskwaliteit wordt verzorgd door Polycom HD Voice technologie. Deze technologie zorgt voor natuurlijke stemweergave en optimale helderheid zodat de communicatie tussen u en uw gesprekspartner duidelijk verloopt.

Groot display voor bediening
Het toestel bedient u via het 3,5"grote beeldscherm aan de voorzijde. Het kleurenscherm biedt u de mogelijkheid om snel de verschillende functies te bekijken. Daarnaast verschijnt op het scherm de informatie van de partij die u belt, zodat u direct weet wie u aan de lijn krijgt.

Ingebouwde gigabit Power over Ethernet poort
De Polycom CX600 is voorzien van een ingebouwde gigabit Power over Ethernet poort. Via deze poort sluit u de telefoon aan op uw datanetwerk, zodat bandbreedte-intensieve applicaties (bijvoorbeeld Skype) eenvoudig uitgevoerd kunnen worden. Ook wordt het apparaat gevoed via de Power over Ethernet poort.

Aanwezigheidsindicator
Wanneer u in een druk kantoor werkt, is het belangrijk om te weten wie er beschikbaar is om telefoon aan te nemen en wie niet. Daarom ziet u op het scherm van de Polycom CX600 gemakkelijk wie er in gesprek is. Ook bevat deze VoIP-telefoon een LED-indicator voor uw eigen status.

Met headsetaansluiting
Deze VoIP-telefoon van Polycom beschikt over een RJ-9 headsetaansluiting. Met het aansluiten van een headset heeft u uw handen vrij tijdens het bellen om bijvoorbeeld even snel iets op te zoeken of om gegevens op te schrijven. De Polycom CX600 is compatibel met headsets van alle grote merken.

Meer afbeeldingen

  • Polycom CX600 IP telefoon

Details

Polycom CX600 IP telefoon De Polycom CS600 is een uitstekende VoIP-telefoon voor zakelijke omgevingen. Deze telefoon levert prima geluidskwaliteit, is gemakkelijk te bedienen via het 3,5" grote display en is geoptimaliseerd voor gebruik met Microsoft Lync. Eigenschappen Polycom CX600 VoIP telefoon met uitstekende geluidskwaliteit Polycom HD Voice technologie Groot 3,5" display voor bediening Ingebouwde gigabit Power over Ethernet poort Aanwezigheidsindicator Met headsetaansluiting Geoptimaliseerd voor Lync VoIP telefoon met uitstekende geluidskwaliteit De Polycom CX600 is een VoIP-telefoon voor op kantoor met uitstekende geluidskwaliteit. Die geluidskwaliteit wordt verzorgd door Polycom HD Voice technologie. Deze technologie zorgt voor natuurlijke stemweergave en optimale helderheid zodat de communicatie tussen u en uw gesprekspartner duidelijk verloopt. Groot display voor bediening Het toestel bedient u via het 3,5"grote beeldscherm aan de voorzijde. Het kleurenscherm biedt u de mogelijkheid om snel de verschillende functies te bekijken. Daarnaast verschijnt op het scherm de informatie van de partij die u belt, zodat u direct weet wie u aan de lijn krijgt. Ingebouwde gigabit Power over Ethernet poort De Polycom CX600 is voorzien van een ingebouwde gigabit Power over Ethernet poort. Via deze poort sluit u de telefoon aan op uw datanetwerk, zodat bandbreedte-intensieve applicaties (bijvoorbeeld Skype) eenvoudig uitgevoerd kunnen worden. Ook wordt het apparaat gevoed via de Power over Ethernet poort. Aanwezigheidsindicator Wanneer u in een druk kantoor werkt, is het belangrijk om te weten wie er beschikbaar is om telefoon aan te nemen en wie niet. Daarom ziet u op het scherm van de Polycom CX600 gemakkelijk wie er in gesprek is. Ook bevat deze VoIP-telefoon een LED-indicator voor uw eigen status. Met headsetaansluiting Deze VoIP-telefoon van Polycom beschikt over een RJ-9 headsetaansluiting. Met het aansluiten van een headset heeft u uw handen vrij tijdens het bellen om bijvoorbeeld even snel iets op te zoeken of om gegevens op te schrijven. De Polycom CX600 is compatibel met headsets van alle grote merken.

Extra informatie

Refurbished Ja