Categorieën

Van harte welkom op de website van ComServices.

Polycom SoundStation 2 Basic Vergadertelefoon

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Excl. BTW: € 125,00 Incl. BTW: € 151,25
Polycom SoundStation 2 Basic

De Polycom SoundStation 2 basic is het basis model van de SoundStation 2 serie van Polycom. Vanwege het ontbreken van een display is deze vergadertelefoon voordeliger dan de andere versies in de SoundStation 2 serie. Met de SoundStation 2 basic zet u binnen no-time vergaderingen op tot en met 6 personen.

Alle SoundStation vergadertelefoons van Polycom maken gebruik van technologie zoals Dynamic Noise Reduction (DNR). Met deze technologie worden eventuele achtergrond geluiden van bijvoorbeeld air conditioning, beamers, etc. gefilterd, waardoor u optimale geluidskwaliteit heeft. De 3 microfoons zorgen voor een dekking van 360 graden, hierdoor zijn alle deelnemers in de ruimte duidelijk te verstaan en hoeven zij niet hun stem te verheffen.

Meer afbeeldingen

  • Polycom SoundStation 2 Basic Vergadertelefoon

Details

Polycom SoundStation 2 Basic De Polycom SoundStation 2 basic is het basis model van de SoundStation 2 serie van Polycom. Vanwege het ontbreken van een display is deze vergadertelefoon voordeliger dan de andere versies in de SoundStation 2 serie. Met de SoundStation 2 basic zet u binnen no-time vergaderingen op tot en met 6 personen. Alle SoundStation vergadertelefoons van Polycom maken gebruik van technologie zoals Dynamic Noise Reduction (DNR). Met deze technologie worden eventuele achtergrond geluiden van bijvoorbeeld air conditioning, beamers, etc. gefilterd, waardoor u optimale geluidskwaliteit heeft. De 3 microfoons zorgen voor een dekking van 360 graden, hierdoor zijn alle deelnemers in de ruimte duidelijk te verstaan en hoeven zij niet hun stem te verheffen. Eigenschappen Polycom SoundStation 2 Basic Eenvoudig aan te sluiten via analoge lijn en zeer gebruiksvriendelijk Kristalhelder geluid (Polycom Acoustic Clarity Technologie) Full Duplex (natuurlijk geluid in beide richtingen) Voor analoge aansluiting (openbaar telefoonnet) Dynamic Noise Reduction (DNR) om ongewenste omgevingsgeluiden weg te filteren Ruimtelijke dekking van 20 m2 Keypad Mute toets voor als u alleen luisteren en niet wilt spreken Intelligent Microfoon Mixing (selecteert automatisch de microfoon die het dichtst in buurt van de spreker is)

Extra informatie

Refurbished Ja