Categorieën

Van harte welkom op de website van ComServices.

Samsung All in one SIT200EMD en 6 x SMT-W5100 nieuw

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Excl. BTW: € 595,00 Incl. BTW: € 719,95

De Samsung SOHO Solution is de eerste VoIP oplossing die specifiek ontwikkeld is voor het kleinbedrijf en het bedrijf aan huis, tot 10 gebruikers. De oplossing verenigt de functionaliteiten van zakelijke telefonie en een draadloos netwerk in één gemakkelijk te gebruiken produkt. De SOHO Solution is een combinatie van een telefooncentrale, een Wireless LAN access point, een router en een IP telefoon

Meer afbeeldingen

  • Samsung All in one SIT200EMD en 6 x SMT-W5100 nieuw
  • Samsung All in one SIT200EMD en 6 x SMT-W5100 nieuw

Details

 Staat: Nieuw in doos
Variant: PSTN en/of VoIP
Part nummers: SIT200EID / SMT-W5100

De beste zakelijke oplossing voor VoIP
De Samsung Soho Solution is uitgeroepen tot beste zakelijke oplossing voor VoIP in 2006 door het tijdschrift Winmag

Internetbellen voor het kleinbedrijf en het thuiskantoor
De Samsung SOHO Solution is de eerste VoIP oplossing die specifiek ontwikkeld is voor het kleinbedrijf en het bedrijf aan huis, tot 10 gebruikers. De oplossing verenigt de functionaliteiten van zakelijke telefonie en een draadloos netwerk in één gemakkelijk te gebruiken produkt. De SOHO Solution is een combinatie van een telefooncentrale, een Wireless LAN access point, een router en een IP telefoon.

Nieuwe mogelijkheden
De Samsung SOHO Solution bestaat uit een basisstation en één of meerdere handsets van het type SMT-W5100. Op het basisstation kunnen 8 handsets aangemeld worden, waarmee het produkt uniek in zijn soort is. Veel kleine ondernemingen gebruiken een ISDN lijn voor telefonie. In die situatie kunnen slechts 2 gesprekken tegelijkertijd worden gevoerd. Met de SOHO Solution in combinatie met een VoIP abonnement via een breedbandverbinding kunnen maar liefst 4 gesprekken tegelijkertijd gevoerd worden.

De alles-in-1 oplossing
De Samsung SOHO Solution vormt het nieuwe hart van uw bedrijf, voor zowel telefonie als internet. Het basisstation functioneert namelijk niet alleen als telefooncentrale voor de handsets, maar ook als router voor uw computers en PDA\\'s. Deze apparatuur kan aangesloten worden via een ethernetkabel, maar makkelijker is het om ze draadloos aan te melden. De SOHO Solution ondersteunt hiervoor Wireless LAN met een capaciteit van 55 Mbps. Natuurlijk kan het draadloze netwerk beveiligd worden met zowel WEP als WPA.

Gewoon bellen
De SOHO Solution is een hybride oplossing. Dit betekent dat het toestel overweg kan met het goedkopere VoIP telefonie, als ook telefonie van de \\\"oude wereld\\\". De SOHO Solution kan zelfs tegelijkertijd worden aangemeld bij de verschillende telefonie diensten. Dit betekent dat in het geval de VoIP dienst onverhoopt niet werkt, u nog steeds bereikbaar bent via de \\\"gewone\\\" telefoonlijn. Voor naar buiten bellen kan de SOHO Solution zo ingesteld worden dat deze onmerkbaar overschakelt naar gewone telefonie in geval van niet beschikbaar zijn van internet telefonie. De SOHO Solution is leverbaar in 2 varianten; een ISDN en/of VoIP variant, en een variant.

 

Alleen asl complete set te koop.

Extra informatie

Refurbished Ja