Categorieën

Van harte welkom op de website van ComServices.

Siemens Gigaset C100

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Excl. BTW: € 45,00 Incl. BTW: € 54,45

Geniet met volle teugen van elk moment. De Gigaset C100 heeft alles wat een praktische draadloze telefoon hebben moet. Met een basisstation waar tot zes handsets kunnen aangemeld worden, is hij ideaal voor families of studenten die een flat delen. 

Siemens Gigaset C100

Meer afbeeldingen

  • Siemens Gigaset C100
  • Siemens Gigaset C100

Details

Geniet met volle teugen van elk moment. De Gigaset C100 heeft alles wat een praktische draadloze telefoon hebben moet. Met een basisstation waar tot zes handsets kunnen aangemeld worden, is hij ideaal voor families of studenten die een flat delen. Want met de Gigaset C100 beschikt iedereen over een eigen toestel. Bovendien zorgen het ontvangen en versturen van sms’jes (landafhankelijk), een telefoonboek voor maximaal 50 nummers, intuïtieve menunavigatie en de handenvrij-functie voor nog meer comfort.

Geniet gezellig thuis van het leven in al zijn facetten. Of je nu een boek leest, naar TV kijkt, vrienden op bezoek hebt of aan de telefoon hangt te kletsen, volg je hart en pluk de dag. Daar je met de Gigaset C100 met iedereen in contact staat, kan je van moment tot moment leven. Met de waaier van functies die speciaal werden ontworpen om jouw leven nog aangenamer te maken is dit toestel de perfecte aanvulling voor je huis.

De Gigaset C100 combineert gebruiksgemak met design en biedt een reeks functies, die je telefoon nog flexibeler maken. 

Demomodel nieuw in de doos.

Geen DTMF wel FSK dus geschikt voor Ziggo, Casema, UPC, enz. (KPN ondersteund de nummerweergave niet)

Extra informatie

Refurbished Ja