Categorieën

Van harte welkom op de website van ComServices.

Siemens Gigaset C45 Handset + lader

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Excl. BTW: € 29,95 Incl. BTW: € 36,24

De Siemens C45 geldt als uitbreiding voor de Siemens Gigaset C450/455. Haal het DECT-toestel uit de verpakking, sluit hem aan en bellen maar!

Meer afbeeldingen

  • Siemens Gigaset C45 Handset + lader

Details

De Siemens C45 geldt als uitbreiding voor de Siemens Gigaset C450/455. Haal het DECT-toestel uit de verpakking, sluit hem aan en bellen maar! De Siemens Gigaset C45 is zeer makkelijk in de bediening door een menustructuur met iconen (één icon in beeld per keer), verlicht toetsenbord & grafisch kleurendisplay met 3 regels en pictogrammen.

 

Ingebouwde wekker

Een nieuwe trend in de markt is dat er steeds meer mensen zijn die hun vaste wekker de deur uit doen en gebruik maken van mobiele telefoon of huistelefoon als wekker. Een trend waar de C-klasse op inspringt.

 

Diensten

Dit DECT toestel maakt nummerherkenning voor KPN en kabeltelefonie mogelijk alsmede het versturen en ontvangen van SMS. Tevens biedt de GAP techniek de functionaliteit om verschillende handsets en basisstations van diverse merken met elkaar te combineren.

Overige functies van de Siemens Gigaset C45 zijn:

  • telefoonboek voor 100 namen en nummers
  • polyphonische ringtones
  • tot 13 SMS berichten bewaren
  • handsfree functie
  • Te gebruiken in combinatie met maximaal 4 handsets

Let op: met dit toestel kunt u niet direct telefoneren. Er ontbreekt immers een basisstation. De telefoon is wel geschikt als extra toestel op een al bestaand basisstation.

Extra informatie

Refurbished Ja