Categorieën

Van harte welkom op de website van ComServices.

Siemens Gigaset E49H

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Excl. BTW: € 45,00 Incl. BTW: € 54,45

De Gigaset E49H is een nieuwe stevige Gigaset-telefoon. Deze stoere handset met ronde strakke lijnen en een rubberzacht greep is spatwaterbestendig en schok-, vuil- en stofresistent.

Zonder lader

Meer afbeeldingen

  • Siemens Gigaset E49H

Details

Stoere, robuuste DECT-handset die tegen een stootje kan!


De Gigaset E49H is een nieuwe stevige Gigaset-telefoon. Deze stoere handset met ronde strakke lijnen en een rubberzacht greep is spatwaterbestendig en schok-, vuil- en stofresistent (IP54-standaard) en is daardoor geschikt voor bijne elke omgeving: van hectische huishoudens, kinderkamer, keuken, badkamer en andere omgevingen waar nog wel eens iets valt of sneuvelt in de hectiek van alledag, tot de tuin, stoffige magazijnen, werkplaatsen en garages.

 

De Gigaset E49H handset is eenvoudig te bedienen: hij heeft een opvallend helder verlicht kleurendisplay met duidelijke iconen en is voorzien van verlichte toetsen voor snellere navigatie. Ideaal ook is de trilstand - het toestel kan trillen bij een inkomend gesprek, zodat u merkt dat er een gesprek binnenkomt als u in magazijn of garage op hele andere rumoerige zaken geconcentreerd bent.

 

Een legioen aan polyfone beltonen ontbreekt niet - elke gebruiker kan de eigen nummers aan een eigen ringtone koppelen. Ook een belangrijke plus verdient de handsfree-functie. Deze komt uitstekend van pas indien u twee dingen tegelijkertijd moet doen. De handsfree-functie is voorzien van een uitstekende geluidskwaliteit. Ook kunt u een headset op de telefoon aansluiten - er is een 2,5mm jackplug stekker aan de zijkant. Met een gesprekstijd van 12 uur en een extra lange standby-tijd van 250 uur kan de Gigaset E49H uitstekend voor de dag komen. En in aanvulling op al dit comfort biedt het toestel ook de ECO DECT-technologie waardoor de telefoon minder energie gebruikt. Goed voor het milieu en lagere kosten voor u.

 

Met uiterst praktische functies, een robuuste behuizing en een handige losse bureaulader is de Gigaset E49H een stevige telefoon die bestand is tegen de eisen van alledag in uw specifieke gebruikspraktijk!

Extra informatie

Refurbished Ja