Categorieën

Van harte welkom op de website van ComServices.

Siemens Gigaset M34 USB

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Excl. BTW: € 24,95 Incl. BTW: € 30,19

De Gigaset M34 USB is een handige, kleine USB adapter voor je PC met tal van mogelijkheden. Zo kun je kosten besparen door te bellen via internet (Voice over IP) of gebruik maken van messenger services

Meer afbeeldingen

  • Siemens Gigaset M34 USB

Details

De Gigaset M34 USB is een handige, kleine USB adapter voor je PC met tal van mogelijkheden. Zo kun je kosten besparen door te bellen via internet (Voice over IP) of gebruik maken van messenger services. Met behulp van de speciale internet alert functie kun je zien wie van je vrienden online is en wanneer.

Natuurlijk functioneert de Gigaset M34 USB ook als een conventionele ISDN radio-adapter, die je PC verbindt met het ISDN-basisstation zodat je draadloos kunt internetten.

Om via internet te bellen, is de Gigaset M34 USB uitgerust met de Skype* of SIPPS software. Schuif de Gigaset M34 USB in je PC en telefoonsignalen van het internet worden doorgezet naar je Gigaset basisstation**. Je kunt dus gewoon bellen met je Gigaset handset in plaats van met een headset en tegelijkertijd genieten van een perfecte kwaliteit.

  • Gratis en draadloos bellen met je Gigaset handset
  • Je Gigaset is de afstandsbediening van je PC
  • Notificatie van alle inkomende emails, SMS-berichten, oproepen via de telefoonlijn en internet
  • Muziek luisteren via je handset: o.a. Internet Radio of MP3

Extra informatie

Refurbished Ja