Categorieën

Van harte welkom op de website van ComServices.

Tiptel 142 clip NIEUW

Beschikbaarheid: 1 stuk op voorraad

Excl. BTW: € 75,00 Incl. BTW: € 90,75
Tiptel 142 clip telefoon toestel

Met 5 directe geheugentoetsen en de directory van 65 contacten , meer typen van de meest gebruikte nummers met een druk op de knop en de verbinding wordt gemaakt. Tijdens een inkomende oproep wordt het nummer van de beller op het scherm (CLIP) en de laatste 60 oproepen worden opgeslagen in een oproeplijst.
De gegevens die zijn opgeslagen in het telefoonboek kan eenvoudig worden aangepast. U kunt ook het belsignaal en de luidspreker aan te passen.
Tijdens een gesprek de microfoon mute-knop brengt je meer comfort en privacy.
Bovendien zijn verschillende pauzetijd (Flash / R-toets) u geïntegreerde toelaten om deze telefoon te gebruiken achter verschillende centrales.

Meer afbeeldingen

  • Tiptel 142 clip NIEUW

Details

Tiptel 142 clip telefoon toestel Met 5 directe geheugentoetsen en de directory van 65 contacten , meer typen van de meest gebruikte nummers met een druk op de knop en de verbinding wordt gemaakt. Tijdens een inkomende oproep wordt het nummer van de beller op het scherm (CLIP) en de laatste 60 oproepen worden opgeslagen in een oproeplijst. De gegevens die zijn opgeslagen in het telefoonboek kan eenvoudig worden aangepast. U kunt ook het belsignaal en de luidspreker aan te passen. Tijdens een gesprek de microfoon mute-knop brengt je meer comfort en privacy. Bovendien zijn verschillende pauzetijd (Flash / R-toets) u geïntegreerde toelaten om deze telefoon te gebruiken achter verschillende centales. Specificaties: Directory van 65 namen en nummers Handsfree 4-regelig display met instelbaar contrast Visuele indicator voor inkomende gesprekken 5 directe geheugentoetsen Bi opnieuw kiezen Log van de laatste 60 ontvangen oproepen Belvolume instelbaar Dempen Datum en tijd Lage batterij indicatie Kan achter een PBX gebruikt worden (flash-toets doorverbinden) Eenvoudige modificatie van directory gegevens Afmetingen: 190 x 170 x 90 mm (BxHxD) Gewicht: ca. 700 g Data Backup Batterij 9-V alkaline

Extra informatie

Refurbished Ja