Categorieën

Van harte welkom op de website van ComServices.

Tiptel 160

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Excl. BTW: € 45,00 Incl. BTW: € 54,45

De tiptel 160 is ideaal voor de gebruiker die net iets méér wil. Naast alle functies van de tipel 140, zoals een optische oproepindicatie (Message-Waiting-LED), mute-functie en instelbaar belsignaal, beschikt dit toestel onder andere extra over een groot drieregelig display

Meer afbeeldingen

  • Tiptel 160

Details

De tiptel 160 is ideaal voor de gebruiker die net iets méér wil.

Naast alle functies van de tipel 140, zoals een optische oproepindicatie (Message-Waiting-LED), mute-functie en instelbaar belsignaal, beschikt dit toestel onder andere extra over een groot drieregelig display. Op het display ziet u de datum en tijd, maar ook nummer- en eventueel naamweergave worden ondersteund.

Tevens kunt u tijdens een gesprek de gespreksduur aflezen. Met de tiptel 160 hoeft u nooit meer op zoek te gaan naar uw adresboek, het toestel beschikt namelijk over een telefoonboek voor 135 namen. Naast het telefoonregister kunnen er telefoonnummers onder de 10 geheugentoetsen worden opgeslagen om deze met één druk op de knop te bellen. Tevens worden de laatste zestig oproepen in de oproeplijst opgeslagen zodat direct terugbellen uit de oproeplijst mogelijk is.

Door de functie nummerherhaling is het mogelijk om het laatst gekozen telefoonnummer direct op te vragen en te kiezen.

Het unieke aan dit toestel is dat deze volledig zonder batterijen kan werken. Zelfs de nummerweergave (CLIP) werkt bij een oproep als er geen of lege batterijen in het toestel aanwezig zijn.

De tiptel 160 beschikt daarnaast over de functie handenvrij spreken en om het gebruiksgemak te optimaliseren is het ook mogelijk een headset op het toestel aan te sluiten. Indien uw telefooncentrale Message Waiting functionaliteiten ondersteunt, kunt u de tiptel 160 in combinatie hiermee gebruiken.

Zodra er een bericht ingesproken is in uw Mailbox Systeem, wordt er een melding naar de tiptel 160 gestuurd. Door middel van de Message-Waiting-LED kunt u zien dat er een bericht is ingesproken. De Message Waiting indicatie is in te stellen in vier varianten: SR, HV, PR en FSK.

* Message-Waiting indicatie (SR, HV, PR en FSK)
* Instelbare displaytaal (NL, FR, EN, DU, GR)
* Groot duidelijk display (met weergave van datum/tijd)
* Nummerweergave (DTMF/ FSK, ook zonder batterijen)
* Geschikt voor dragers van een gehoorapparaat (HAC)
* Wandmontage mogelijk

 

Extra informatie

Refurbished Ja