Categorieën

Van harte welkom op de website van ComServices.

Tiptel 212 Clip

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Excl. BTW: € 45,00 Incl. BTW: € 54,45

De tiptel 212 clip telefoonbeantwoorder is een digitale telefoonbeantwoorder met nummerweergave(dualclip) voor zowel het kabelnetwerk als het KPN-netwerk. De tiptel 212 clip is volledig aangepast op de Nederlandse markt en voorzien van Nederlandstalige displayteksten, Nederlands gesproken teksten.

Tiptel 212 Clip

Meer afbeeldingen

  • Tiptel 212 Clip
  • Tiptel 212 Clip

Details

tiptel 212 clip

De tiptel 212 clip telefoonbeantwoorder is een digitale telefoonbeantwoorder met nummerweergave (dualclip) voor zowel het kabelnetwerk als het KPN-netwerk. De tiptel 212 clip is volledig aangepast op de Nederlandse markt en voorzien van Nederlandstalige displayteksten, Nederlands gesproken teksten en, zoals eerder vermeld, Nederlandse nummerweergave.

De tiptel 212 clip heeft een groot vier-regelig display waarin, onder andere, bij een oproep het telefoonnummer van de gesprekspartner wordt weergegeven. Het telefoonnummer van de gesprekspartner wordt opgeslagen in de oproeplijst met datum en tijd, in de oproeplijst kunnen max. 65 oproepen worden opgeslagen. Vanuit de oproeplijst kunnen de opgeslagen telefoonnummers gemakkelijk worden teruggebeld door middel van de druktoetsen en het vierregelige display van het apparaat. Door de overzichtelijke bedieningsstructuur zijn alle functies eenvoudig te gebruiken. De tiptel 212 clip heeft een opnamecapaciteit van 30 minuten met een zeer goede spraakkwaliteit. Er kunnen 2 individuele meldteksten ingesproken worden, één meldtekst met en één meldtekst zonder de mogelijkheid voor het achterlaten van een bericht.

De tiptel 212 clip heeft een VIP-lijst waarin 24 namen met telefoonnummers van belangrijke personen kunnen worden ingeven. Wanneer één van de personen uit de VIP-lijst belt, gaat er een speciaal belsignaal af. Bovendien wordt in het display zowel de naam, als het telefoonnummer van deze persoon weergegeven. Hiermee kunt u belangrijke klanten nog sneller van dienst zijn.

Daarnaast is het mogelijk om mee te luisteren wanneer er een bericht wordt ingesproken en is het mogelijk om het gesprek alsnog over te nemen van de beantwoorder. Wanneer er een nieuw bericht in de beantwoorder is ingesproken gaat er een LED knipperen.

Extra informatie

Refurbished Ja