Categorieën

Van harte welkom op de website van ComServices.

Tiptel 331

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Excl. BTW: € 45,00 Incl. BTW: € 54,45
Met de Tiptel 330 en Tiptel 331 heeft Tiptel een volledig nieuwe generatie beantwoorder die qua functionaliteit nauwelijks te overtreffen is.


Door de nieuwste "Flash-memory" technologie is het mogelijk een opnamecapaciteit te realiseren van 30 minuten met hoogstaande geluidskwaliteit van zowel de meldtekst als de opnamen. Het opnemen van de meldtekst en berichten gebeurt volledig digitaal en is dus niet onderhevig aan slijtage. Deze technologie is dan ook zeer milieuvriendelijk aangezien de beantwoorder geen batterijen nodig heeft, bijvoorbeeld om de gegevens te bewaren./h5>


De Tiptel 330 / 331 beschikt over een Nederlandstalige voorgeprogrammeerde meldtekst, die ervoor zorgt dat de beantwoorder direct in gebruik kan worden genomen (plag & answer). Naast de voorgeprogrammeerde meldtekst kunt U nog eens 3 individuele meldteksten opnemen, naar keuze met of zonder opnamemogelijkheid. Deze verschillende meldteksten kunt U door middel van de weekklok met 20 instellingen, per dag en per uur laten wisselen.


De bediening is door de Nederlands hulpteksten zeer eenvoudig. Het grote LC-display geeft alle instellingen weer, tevens het aantal maal dat er gebeld is en het aantal berichten dat is ingesproken. De Nederlands sprekende klok zorgt voor de datum- en tijd registratie van de opgenomen berichten.
Wordt geleverd zonder afstandsbediening

Meer afbeeldingen

  • Tiptel 331

Details

Met de Tiptel 330 en Tiptel 331 heeft Tiptel een volledig nieuwe generatie beantwoorder die qua functionaliteit nauwelijks te overtreffen is. Door de nieuwste "Flash-memory" technologie is het mogelijk een opnamecapaciteit te realiseren van 30 minuten met hoogstaande geluidskwaliteit van zowel de meldtekst als de opnamen. Het opnemen van de meldtekst en berichten gebeurt volledig digitaal en is dus niet onderhevig aan slijtage. Deze technologie is dan ook zeer milieuvriendelijk aangezien de beantwoorder geen batterijen nodig heeft, bijvoorbeeld om de gegevens te bewaren./h5> De Tiptel 330 / 331 beschikt over een Nederlandstalige voorgeprogrammeerde meldtekst, die ervoor zorgt dat de beantwoorder direct in gebruik kan worden genomen (plag & answer). Naast de voorgeprogrammeerde meldtekst kunt U nog eens 3 individuele meldteksten opnemen, naar keuze met of zonder opnamemogelijkheid. Deze verschillende meldteksten kunt U door middel van de weekklok met 20 instellingen, per dag en per uur laten wisselen. De bediening is door de Nederlands hulpteksten zeer eenvoudig. Het grote LC-display geeft alle instellingen weer, tevens het aantal maal dat er gebeld is en het aantal berichten dat is ingesproken. De Nederlands sprekende klok zorgt voor de datum- en tijd registratie van de opgenomen berichten. Voornaamste faciliteiten : · plug & answer · digitale opnamecapaciteit van maximaal 30 minuten · 1 voorgeprogrammeerde meldtekst + 3 individuele meldteksten · meldteksten maximaal 120 seconden · meldtekst naar keuze met of zonder opnamemogelijkheid · tijdsturing voor o.a. in-, uit- en omschakelen van de meldtekst,maximaal 20 schakeltijden per week (weekklok) · inspreektijd 1, 2, 3, 4 minuten of onbeperkt · aanname telefoongesprekken na 1 t/m 8 belsignalen · Nederlands sprekende klok · meeluisteren tijdens opnemen van gesprekken · opnemen tijdens telefoongesprekken · notitie- en dicteerfunctie · volume regelbaar · overzichtelijk LC-display met aantal maal gebeld, aantal ingesproken berichten en bedieningsinformatie · afstandsbediening (commander Q3) meegeleverd · VIP-code · berichtcode · variabele weergavesnelheid (50 % tot 200 %) · skip-functie, voor gericht zoeken van berichten · scan-functie, voor het verkort weer geven van de berichten · selectief wissen van de berichten · toll-save functie · ruimtebewaking / babysitfunctie · wandmontage mogelijk · vast voorgeprogrammeerde meldtekst voor nummeroproep · nummeroproep naar o.a. een telefoon- / semafoon- / semadigit-nummer,catch, buzzer, Seiko message watch en call max enz. · telefoonnummertransfer bij oproepdiensten zoals semafoon, buzzer, call max enz. · sterdienst direct doorschakelen (*21) op afstand in te schakelen · op afstand wijzigen van oproepnummer voor nummeroproep · op afstand in- en uitschakelen van nummeroproep of door tijdssturing (weekklok)

Extra informatie

Refurbished Ja