Categorieën

Van harte welkom op de website van ComServices.

Tiptel 332 clip telefoonbeantwoorder

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Excl. BTW: € 75,00 Incl. BTW: € 90,75

Hét antwoordapparaat voor de kleinzakelijke markt. Deze kantoorhulp heeft alle functies in huis om binnenkomende gesprekken te registreren en zelfs door te zenden.

Meer afbeeldingen

  • Tiptel 332 clip telefoonbeantwoorder

Details

Tiptel telefoonbeantwoorder 332 CLIP

Hét antwoordapparaat voor de kleinzakelijke markt. Deze kantoorhulp heeft alle functies in huis om binnenkomende gesprekken te registreren en zelfs door te zenden.

Geen batterijen
Tot 25 minuten worden opgenomen op het Flash-geheugen, en dankzij stemcompressie wordt dit verhoogd naar zelfs 50 minuten. Dit Flash-geheugen is een nieuwe techniek die het gebruik van batterijen voor gegevensbehoud overbodig maakt.

Oproepmelding
De Tiptel 332 stuurt, indien gewenst, een melding naar een telefoonnummer zodra er een bericht wordt ingesproken. Doordat het toestel van buitenaf met een telefoon te benaderen is, gaan uw zaken ook tijdenseen lange autorit of bezoek buitenshuis gewoon door. Uiteraard is dit beveiligd met een PIN-code.

Drie meldteksten
Dankzij de voorgeprogrammeerde meldtekst is de telefoonbeantwoorder plug&play te gebruiken. U kunt ook tot drie eigen meldteksten van elk maximaal drie minuten inspreken. Wanneer iemand besluit een boodschap in te spreken, heeft u de mogelijkheid het gesprek alsnog aan te nemen.

Gesprekken opnemen
Uniek aan dit apparaat is de mogelijkheid om telefoongesprekken op te nemen, zodat u bijvoorbeeld zakelijke afspraken gearchiveerd hebt. Daarnaast profiteert u van nummerweergave en een 2-regelig, alfanumeriek display zodat u kunt besluiten om bepaalde gesprekken niet aan te nemen.

Let op: uw provider moet nummerweergave ondersteunen om deze functie te kunnen gebruiken. Uw telefoontoestel moet geschikt zijn voor toonkiezen (TDK).

Extra informatie

Refurbished Ja