Categorieën

Van harte welkom op de website van ComServices.

Tiptel 540 SD

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Excl. BTW: € 135,00 Incl. BTW: € 163,35
Tiptel telefoonbeantwoorder 540 SD

Uitgebreide telefoonbeantwoorder voor professionele gebruikers. Deze kantoorhulp heeft alle functies in huis om uw telefoonverkeer te managen.

Geen batterijen
Tot 60 minuten in normale kwaliteit of tot 30 minuten in hoge kwaliteit worden opgenomen op het Flash-geheugen. Dit geheugen is een nieuwe techniek die het gebruik van batterijen voor gegevensbehoud overbodig maakt.

Oproepmelding
De Tiptel 540 stuurt, indien gewenst, een melding naar max. vier telefoonnummers zodra er een bericht wordt ingesproken. Doordat het toestel van buitenaf met een telefoon te benaderen is, gaan uw zaken ook tijdens een lange autorit of bezoek buitenshuis gewoon door. Uiteraard is dit beveiligd met een PIN-code of door uw eigen nummer voor te programmeren.

PC-verbinding
U kunt tot vijf eigen meldteksten inspreken van onbeperkte lengte inspreken. Wanneer iemand een boodschap inspreekt, heeft u de mogelijkheid het gesprek alsnog aan te nemen of mee te luisteren. Dankzij de koppeling met uw PC zet u meldteksten eenvoudig over en maakt u tevens back-ups van opgenomen berichten.

SMS'en
Naast het verzenden en ontvangen van SMS-berichten, stuurt het toestel u desgewenst een SMS zodra er een nieuwe boodschap is ingesproken. Uniek is ook de mogelijkheid om telefoongesprekken op te nemen, zodat u bijvoorbeeld zakelijke afspraken gearchiveerd hebt.
Informatiesysteem
Ideaal voor bijvoorbeeld bioscopen en reisbureaus is het menugestuurde informatiesysteem. Dankzij VIP-tonen onderscheidt u belangrijke bellers van de massa, die tevens een eigen code kunnen krijgen om altijd een meldtekst achter te kunnen laten, of deze functie nu is ingeschakeld of niet. Let op: uw provider moet SMS en nummerweergave ondersteunen om deze functie te kunnen gebruiken.

Meer afbeeldingen

  • Tiptel 540 SD

Details

Tiptel telefoonbeantwoorder 540 SD Uitgebreide telefoonbeantwoorder voor professionele gebruikers. Deze kantoorhulp heeft alle functies in huis om uw telefoonverkeer te managen. Geen batterijen Tot 60 minuten in normale kwaliteit of tot 30 minuten in hoge kwaliteit worden opgenomen op het Flash-geheugen. Dit geheugen is een nieuwe techniek die het gebruik van batterijen voor gegevensbehoud overbodig maakt. Oproepmelding De Tiptel 540 stuurt, indien gewenst, een melding naar max. vier telefoonnummers zodra er een bericht wordt ingesproken. Doordat het toestel van buitenaf met een telefoon te benaderen is, gaan uw zaken ook tijdens een lange autorit of bezoek buitenshuis gewoon door. Uiteraard is dit beveiligd met een PIN-code of door uw eigen nummer voor te programmeren. PC-verbinding U kunt tot vijf eigen meldteksten inspreken van onbeperkte lengte inspreken. Wanneer iemand een boodschap inspreekt, heeft u de mogelijkheid het gesprek alsnog aan te nemen of mee te luisteren. Dankzij de koppeling met uw PC zet u meldteksten eenvoudig over en maakt u tevens back-ups van opgenomen berichten. SMS'en Naast het verzenden en ontvangen van SMS-berichten, stuurt het toestel u desgewenst een SMS zodra er een nieuwe boodschap is ingesproken. Uniek is ook de mogelijkheid om telefoongesprekken op te nemen, zodat u bijvoorbeeld zakelijke afspraken gearchiveerd hebt. Informatiesysteem Ideaal voor bijvoorbeeld bioscopen en reisbureaus is het menugestuurde informatiesysteem. Dankzij VIP-tonen onderscheidt u belangrijke bellers van de massa, die tevens een eigen code kunnen krijgen om altijd een meldtekst achter te kunnen laten, of deze functie nu is ingeschakeld of niet. Let op: uw provider moet SMS en nummerweergave ondersteunen om deze functie te kunnen gebruiken.

Extra informatie

Refurbished Ja