Categorieën

Van harte welkom op de website van ComServices.

Vox B630 comfort bemiddelingsterminal light grey

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Excl. BTW: € 175,00 Incl. BTW: € 211,75

De benodigde bemiddelingsinformatie wordt door middel van pictogrammen op een LCD scherm weergegeven.De Vox b630 Comfort heeft een aantal belangrijke pluspunten: een namengids met 2000 namen een compleet QWERTY toetsenbord een statusdisplay voor maximaal zes pagina's met elk 100 nummers.

Meer afbeeldingen

  • Vox B630 comfort bemiddelingsterminal light grey

Details

De benodigde bemiddelingsinformatie wordt door middel van pictogrammen op een LCD scherm weergegeven.

De Vox b630 Comfort heeft een aantal belangrijke pluspunten:
een namengids met 2000 namen


een compleet QWERTY toetsenbord


een statusdisplay voor maximaal zes pagina's met elk 100 nummers12 functietoetsen om veel gekozen bestemmingen, alarmnummers en dergelijke voor te programmeren onder een herkenbare naam.
Daarnaast ondersteunt de Vox b630 Comfort eveneens de ISDN functionaliteit voor nummerweergave, waarbij de naam van de externe oproeper kan worden weergegeven (vanuit de gids). De Comfort wordt standaard geleverd met een DOS programma waarmee de gids kan worden geopend, aangepast en weer opgeslagen. Tevens kan vanuit dit programma de weergave van het statusdisplay en de informatie onder de snelkiestoetsen worden gewijzigd.

Bij het ontwerpen van de Vox b630 Comfort is veel aandacht besteed aan de ergonomie van het toetsenbord en het LCD display. De Vox b630 Comfort wordt net als de Vox b630 Basic op een standaard digitale toestelpoort (S0-bus) aangesloten.

Extra informatie

Refurbished Ja