Categorieën

Van harte welkom op de website van ComServices.

Zyair B-1000 v.2

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Excl. BTW: € 75,00 Incl. BTW: € 90,75

ZyAIR B-1000 v.2 802.11b Wireless Access Point 802.11b Wireless Access Point. De ZyAIR B-1000 v.2 wireless LAN-toegangspunt biedt een uiterst veilige, betrouwbare en gemakkelijk te gebruiken draadloze LAN-oplossing voor residentiële en zakelijke toepassingen. Nieuw in doos

Meer afbeeldingen

  • Zyair B-1000 v.2

Details

Nieuw in de doos met alles compleet.ZyAIR B-1000 v.2 802.11b Wireless Access Point 802.11b Wireless Access Point

De ZyAIR B-1000 v.2 wireless LAN-toegangspunt biedt een uiterst veilige, betrouwbare en gemakkelijk te gebruiken draadloze LAN-oplossing voor residentiële en zakelijke toepassingen.
Standaard functies zijn krachtige beveiligingsmechanismen zoals IEEE 802.1x authenticatie van gebruikers en Wi-Fi Protected Access (WPA) *, die gebruikers in staat stellen om te communiceren en toegang hebben tot de gegevens met efficiënte koppeling kwaliteit en hoog niveau netwerkbeveiliging.
Bovendien, Wi-Fi-certificering garandeert de interoperabiliteit tussen de ZyAIR B-1000 v.2 en alle Wi-Fi 11b compatibele draadloze apparaten.

Door gebruik te maken van de ingebouwde web-based configurator kunnen gebruikers gemakkelijk integreren ZyAIR B-1000 v.2 draadloze verbinding in het bestaande bekabelde netwerk voor een breed scala van flexibiliteit en beweging.

Een fantastische ontwerp, krachtige functies, en de kosteneffectiviteit de ZyAIR B-1000 v.2 beveiligde draadloze LAN-toegangspunt de perfecte accessoire voor netwerken die de vrijheid en flexibiliteit, zonder bescherming en waarde.

Voordelen


IEEE 802.11b Compliance and Operating at Unlicensed 2.4GHz Frequency IEEE 802.11b Compliance en werkend bij ongelicensieerd 2.4GHz Frequentie
Wi-Fi certificering garandeert dat de ZyAIR B-1000 v.2 zal samenwerken met een Wi-Fi 11b compatibel mobiel toestel.

High-level Network Security Gebaseerd op WPA * en IEEE 802.1x

De ZyAIR B-1000 v.2 veiligheid architectuur is gebaseerd op Wi-Fi Protected Access (WPA) * en IEEE 802.1x authenticatie van gebruikers standaard voor draadloze netwerken.
De WPA-beveiliging is een complete oplossing bestaat uit TKIP encryptie mechanisme en IEEE 802.1x-gebaseerde gebruikersverificatie.

Interferentie Resistent Dekking
Om te voorkomen dat signaal storing als gevolg van meerdere toegangspunten in hetzelfde gebied, is de draadloze RF uitgangsvermogen kan worden geconfigureerd voor het wijzigen van de draadloze dekking bereik, dus het minimaliseren storingsproblemen.

Gebruikersvriendelijke Installatie en Configuratie
Met de ZyAIR B-1000 v.2 is eenvoudig te gebruiken installatie procedure, deskundigen zijn niet langer nodig om kabels trekken door muren en plafonds, dus het minimaliseren van de initiële installatie investeringen.
Daarnaast is de web-based configurator kunnen gebruikers te installeren en beheren van het apparaat met onvoorziene gemak.

Schaalbare en makkelijk te gebruiken
Een draadloos netwerk geserveerd door de ZyAIR B-1000 v.2 gemakkelijk kunnen worden uitgebreid met de toevoeging van meer toegangspunten.
Een dergelijk netwerk uitbreiding zorgt voor een naadloze integratie in een bekabeld netwerk, waardoor de mobiliteit van een intranet en internet zonder beperking werkruimte vrijheid, of het opofferen van de performance van het netwerk.

Seamless Link Quality Rond Home en Business Bureau
De ZyAIR B-1000 v.2 's variabele, high-powered antennes naadloze dekking in uw draadloze LAN-infrastructuur en stellen gebruikers in staat om netwerk-middelen en-apparatuur met een hoge kwaliteit koppelen.
U kunt gewoon uw laptop toegang tot het netwerk en geniet van elk moment en overal.

Extra informatie

Refurbished Ja